Strona korzysta z plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w przeglądarce       ZAMKNIJ

Stabilizatory, bazy do lodów, proszki

 

 

BAZY DO LODÓW MLECZNYCH I ŚMIETANKOWYCH (BASI LATTE)
do użycia na ciepło i zimno


Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
8BALAD
ALADIN (MIX DO SEMIFREDDI) 
1,8
8BECCE
BASE ECCELSA S.A. 50 - baza nowej generacji 
Perfekcyjnie stabilne lody (Baza idealna do lodów układanych wysoko w kuwecie)
2
8BPAEX
PANNA EXTRA LATTE 100
(BEZ TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH, ZE ŚMIETANĄ)
2
8B15SA
BASE REALE S.A. 150 
2
8BSEMI
PANNA SOFT MIGLIORATORE X BASE & SEMIFREDDI
(POLEPSZA I ZWIĘKSZA NAPOWIETRZENIE LODÓW)
2
8F1020
FIOR DI LATTE 100   Podwójna Gęsta Śmietana 
2
8F10GA
FIOR DI LATTE 100 G.A. (Baza idealna do lodów układanych wysoko w kuwecie)
2
8F10SA
FIOR DI LATTE 100 G.A. S.A. Bez Aromatów
(Baza idealna do lodów układanych wysoko w kuwecie)
2
8F10S5
FIOR DI LATTE 100   Bez Aromatów
2
8F2005
FIOR DI LATTE 200   Podwójna Gęsta Śmietana 
2
8F20S5
FIOR DI LATTE 200   Bez Aromatów
2
8F0505
FIOR DI LATTE 50     Podwójna Gęsta Śmietana 
2
8REALC
BASE 10 (REAL CREAM 10) do lodów mlecznych 
2
8NUMIZ
NUCLEO MIZAR - baza nowej generacji - dozowanie 25 g
Perfekcyjnie stabilne lody (Baza idealna do lodów układanych wysoko w kuwecie)
2

 

BAZY OWOCOWE (BASI FRUTTA)
do użycia na ciepło i zimno

Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
8BF50L
BASE FRUTTA 50 Z MLEKIEM 
2
8BF50S
BASE FRUTTA 50 BEZ MLEKA 
2
8BF50U
FRUTTA UP 50 BEZ MLEKA - baza nowej generacji
Perfekcyjnie stabilne lody  (Baza idealna do lodów układanych wysoko w kuwecie)
2
8BFCRF
CREAM FRUIT 50
baza do lodów ze świeżych owoców i past  
2
8BFEXT
BASE FRUTTA EXTRA 100 
2
8BFFUL
BASE FULL FRUTTA baza do lodów ze świeżych owoców i past
2
8FIDIX
FIDIX - BAZA 25 G 
2
8REAF
REAL FRUIT 10 do lodów owocowych 
2
8NUMIF
NUCLEO MIZAR FRUTTA - baza nowej generacji  - dozowanie 30 g
Perfekcyjnie stabilne lody
(Baza idealna do lodów układanych wysoko w kuwecie)
2

 

ŚRODEK PRZECIW KRYSTALIZACJI DO LODÓW
do użycia na ciepło i zimno

Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
8MORBI
MORBIGEL
5

 

BAZY NISKOKALORYCZNE (BASI IPOCALORICHE)
DLA ALERGIKÓW I OSÓB NA DIECIE - do użycia na ciepło i zimno


Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
8IPOMI
IPOMIX 
2
8FSLCI
BAZA CZEKOLADOWA (STARLIGHT CIOCCOLATO) 
1,1
8FSLFR
BAZA OWOCOWA (STARLIGHT FRUTTA) 
1,1
8FSLVA
BAZA WANILIOWA (STARLIGHT VANIGLIA) 
1,1

 

DODATKI DO BAZ LODOWYCH


>
Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
8DEGLL
DEGLUGEL - Mieszanka cukrów: Dekstroza 70% + Glukoza 30% (DEGLUGEL (miscela di zuccheri))
2
8INOPL
INOPLUS - Innulina (celuloza roślinna)
2
8MEGAG
MEGA GLUKOZA (MEGAGLUCOSIO) - Glukoza 30 BE + 5% celulozy roślinnej
2
MISARO
MIESZANKA AROMATYCZNA (MISCELA AROMATICA) - Aromat śmietankowy + waniliowy
1

 

OWOCE 500 proszek - 32% suchej masy (Frutta 500)
SPOSÓB UŻYCIA: 1,25 KG PROSZKU + 2,5 L WODY LUB MLEKA
GOTOWE LODY SĄ BARDZO STABILNE

Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
500ACE
WITAMINKA (ACE)
1,25
500ANG
ARBUZ (ANGURIA)
1,25
500ARA
POMARAŃCZA (ARANCIO)
1,25
500BAN
BANAN (BANANA)
1,25
500FRA
TRUSKAWKA (FRAGOLA) 
1,25
500LIE
LIMONKA (LIME)
1,25
500LIC
CYTRYNA SŁODKA (LIMONCELLO)
1,25
500LIM
CYTRYNA (LIMONE)
1,25
500MAN
MANDARYNKA (MANDARINO)
1,25
500MEL
JABŁKO ZIELONE (MELA VERDE) - NOWOŚĆ
1,25
500MEO
MELON (MELONE)
1,25
500PES
BRZOSKWINIA (PESCA)
1,25

 

GOTOWE PASTY DO CIEPŁYCH LODÓW (SEMIFREDDO) - SEMIGELCREAM

Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
9SCIOC
CZEKOLADA (CIOCCOLATO)
1
9SLIMO
CYTRYNA (LIMONE)
1
9SMERI
BEZA (MERINGA)
1
9SNEUT
NEUTRALNA (NEUTRO)
1
9SVANI
WANILIA (VANIGLIA)
1

 

YO-LIFE - proszki jogurtowe        
Jogurty z kawałkami owoców i cukrem  gronowym. Mogą być spożywane przez niektórych diabetyków.

Charakterystyką proszków jogurtowych jest wysoka zawartość owoców oraz niska kaloryczność
gotowych lodów - 276 Kcal / 100g

Sposób użycia: 1,25 kg proszku + 2,0 l mleka 3,2 % + 1,0 l jogurtu bez tłuszczu


Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
YOBIAN
PROSZEK JOURTOWY NATURALNY (BIANCO)
1,25
YOFRAG
PROSZEK JOURTOWY TRUSKAWKOWY (FRAGOLA)
1,25

 

MIESZANKI GOTOWE DO UŻYCIA ( pronto all'uso)
Sposób użycia: 1. Czekolada biała - 1,6 kg proszku + 3,2 l mleka 3,2 %
2. Czekolada gorzka - 1,6 kg proszku + 2,4 l wody


Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
3CIBX2
CZEKOLADA BIAŁA (CIOCCOLATO EXTRA BIANCO) 
1,6
3CIF05
CZEKOLADA GORZKA (CIOCCOLATO EXTRA FONDENTE)
1,6
3RIC00
RICOTTA (RICOTTA) - NOWOŚĆ
1,8
500THE
HERBATA ZIELONA PRAWDZIWA (THE VERDE MATCHA) 
1,25
CEFVEN
CZEKOLADA GORZKA (FONDENTE) Z zawartością czekolady Palmaritos D.O.C.G. (VENERE NERA con cioc.Palmaritos DOCG)
1,6


GOTOWE MIESZANKI DO LODÓW Z AUTOMATU (PRODOTTI SOFT)

Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
8SFIOR
ŚMIETANKA (SOFT FIOR DI LATTE)
1,6
8SYOGO
JOGURT (SOFT YOGURT)
1,6


GOTOWE MIESZANKI DO NAPOJÓW LODOWYCH (ICE DRINK)

Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
IDCOFF
CAPPUCCINO (CAPPUCCINO) - NOWOŚĆ
1
IDCHOC
CZEKOLADA (ICE DRINK CHOCO)
1
IDCOFF
KAWA (ICE DRINK COFFEE)
1
IDMILK
MLECZNA (ICE DRINK MILK)
1
IDYOGO
JOGURT (ICE DRINK YOGO)
1

 

 

KOMPONENTY DO PRODUKCJI LODÓW, KREMÓW, DESERÓW I CIAST