Strona korzysta z plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w przeglądarce       ZAMKNIJ

Aktualności

 

 

 

Od surowca ... do pizzerii

Academia Strapizza

We współpracy z włoską ,,StraPizza Academy" organizujemy certyfikowane pizzerie, oparte na włoskich surowcach i technologii.

Gwarantujemy lokalną wyłączność (obszar ok. 50 km).

Zapewniamy dostawy włoskich surowców, bezpośrednio od producentów (ceny fabryczne).

W samej Hiszpanii ,,StraPizza Academy" zorganizowała 140 pizzerii w ciągu ostatnich 7 lat.

Oferta dotyczy już istniejących pizzerii oraz nowo powstających.

,,Zajęte'' lokalizacje w Polsce:
- Częstochowa
- Grodzisk Mazowiecki
- Inowrocław
- Jasło
- Szklarska Poręba

 

 

www.strapizza.it

 

ZANOLLI KATALOG VIDEO 2017

 

Piece do cukierni, piekarni, gastronomii i pizzerii.

Urządzenia do cukierni, piekarni, gastronomii i pizzerii.

 

Maszyny do lodów

 

 

MASZYNY DO PRODUKCJI I SPRZEDAŻY LODÓW - K-2.COM.PL - WYŁĄCZNOŚĆ NA POLSKĘ

NOWE TRENDY W LODZIARSTWIE - LODY PROSTO Z MASZYNY

TERAZ - bez wiedzy fachowej, bez pomieszczeń produkcyjnych - zawsze świeże, najwyższej jakości lody możemy produkować i sprzedawać wszędzie:

- lodziarnie
- cukiernie
- wyspy
- sklepy spożywcze i warzywne
- sale weselne
- restauracje
- bary
- hotele
- itp.

 

Maszyny do produk

o makaronu, lasagne i pierogów.
Maszyny (z przystawką do sosów) do automatycznego gotowania makaronu, pierogów oraz dań do gotowania.

Maszyny do produkcji świeżego makaronu, lasagne i pierogów.

Maszyny (z przystawką do sosów) do automatycznego gotowania makaronu, perogów oraz dań do gotowania.

 

 

Indywidualne Warsztaty Lodziarskie

Warsztaty lodziarskie

Serdecznie zapraszamy wszystkich naszych obecnych i nowych klientów, a także osoby rozpoczynające przygodę w branży lodziarskiej na Indywidualne Warsztaty Lodziarskie.

Warsztaty mają charakter indywidualny. Zaletą takiego rozwiązania jest brak tłoku i możliwość lepszego przyswojenia wiedzy oraz spersonalizowanie pokazu pod potrzeby i oczekiwania konkretnej osoby.

 


ZANOLLI Host 2013

 

 

ZANOLLI al Sigep di Rimini 2013

 

 

 

19 - 21.02.2013 r. Warszawa - Targi EXPO SWEET

 

TARGI CUKIERNICZO LODZIARSKIE Expo Sweet 2013



W dniach 19-21 lutego 2013 r. odbędą się Targi sektora cukierniczo-lodziarskiego Expo Sweet.

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska.

STOISKO NR 51

Impreza odbędzie się hali targowej MTPolska przy ul. Marsa 56 w Warszawie.

Godziny otwarcia Targów:
 19.02 (wtorek)  godz. 10.00-18.00
 20.02 (środa)  godz. 10.00-18.00
 21.02 (czwartek)  godz. 10.00-18.00

 

2012 r. - Profesjonalna maszyna do temperowania czekolady
K24 Evo maszyna do temperowania czekolady

 

K24 EVO

* MASZYNA DO TEMPEROWANIA CZEKOLADY
* NAJNOWSZE OSIĄGNIĘCIE TECHNOLOGII
* REWOLUCJA W SEKTORZE CZEKOLADY

- Sondy nowej generacji, utrzymujące stałą temperaturę wewnątrz masy czekoladowej.
- Precyzyjna kontrola temperatury (do 0,1°C), uzależniona od ilości produktu w zbiorniku.
- System mycia pozwalający na zmianę rodzaju i koloru czekolady w maszynie.
- Intuicyjny panel sterownia.
- Zapis temperatur ustawionych dla każdego programu, zgodnie z wyborem użytkownika, zachowuje parametry pracy.
- Zmiana kierunku obrotu mieszadła w zbiorniku, zapobiega powstawaniu pęcherzyków powietrza w masie czekoladowej.
- Oblewanie wyrobów czekoladą całkowite lub częściowe.
- Możliwość opóźnienia rozpoczęcia wybranego programu.
- System cięcia papieru na przenośniku taśmowym.
- Regulowany nadmuch pozwalający na równomierne pokrycie wyrobu czekoladą.

 

21 - 23.02.2012 r. Warszawa - Targi EXPO SWEET

Targi Expo Sweet - Warszawa

TARGI CUKIERNICZO LODZIARSKIE Expo Sweet 2012

W dniach 21-23 lutego 2012 r. odbędą się Targi sektora cukierniczo-lodziarskiego Expo Sweet.

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska.

STOISKO NR 46

Impreza odbędzie się hali targowej MTPolska przy ul. Marsa 56 w Warszawie.

Godziny otwarcia Targów:
 21.02 (wtorek)  godz. 10.00-18.00
 22.02 (środa)  godz. 10.00-18.00
 23.02 (czwartek)  godz. 10.00-18.00

 

2 - 6.04.2011 r. Kielce - Targi Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego BAKEPOL

 


Bakepol - Targi Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska firmowego podczas
Targów Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego BAKEPOL, które odbędą się w dniach
2-6 kwietnia 2011 roku (sobota-środa) w Kielcach przy ul. Zakładowej 1.

pawilon D stoisko nr 1

Czynne wejścia:
- od ul. Zakładowej
- od ul. Batalionów Chłopskich
- od ul. Markowskiego (parking dla zwiedzających)


 

23 - 25.03.2011 r. Warszawa - XV Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro

 

EuroGastro

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska firmowego podczas
XV Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro, które odbędą się w dniach 23-25 marca 2011 roku w Centrum MT Polska mieszczącym się w Warszawie przy ul. Marsa 56C.

STOISKO B-5


23 - 25.02.2011 r. Warszawa - Targi EXPO SWEET

Targi Expo Sweet - Warszawa

 

Targi branży lodziarskiej i cukierniczej Expo Sweet 2011

W dniach 23-25 lutego 2011 r. odbędą się Targi sektora cukierniczo-lodziarskiego Expo Sweet.

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska.

STOISKO NR 40

Impreza odbędzie się hali targowej MTPolska przy ul. Marsa 56 w Warszawie.

Godziny otwarcia Targów:
 23.02 (środa)  godz. 10.00-18.00
 24.02 (czwartek)  godz. 10.00-18.00
 25.02 (piątek)  godz. 10.00-17.00