Strona korzysta z plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w przeglądarce       ZAMKNIJ

Pasty klasyczne, pasty z orzechów laskowych
- do lodów, kremów, czekoladek i ciepłych lodów (semifreddo)

 

PASTY KLASYCZNE - PASTY DO PRODUKCJI LODÓW MLECZNYCH

Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
3AMA05
AMARETTO
Smak klasycznego likieru włoskiego z gorzkich i słodkich migdałów
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3AMA01
1
3ANT05
PIRACI KARAIBÓW (ANTIGUA)
Smak czekolady z rumem oraz nutą trufli i orzechów laskowych
Konsystencja: pasta z cząsteczkami orzechów laskowych
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3ANT01
1
2ARA00
ARACHIDOWA (ARCHAIDE)
Smak orzeszków ziemnych
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3ARK05
DELICJE (ARANCIOK)
Smak czekolady z delikatną nutą pomarańczy
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3ARK01
1
3BACIO
PYCHOTKA (BACIO DI DAMA)
Smak klasycznych włoskich biszkoptów orzechowych
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3BIC05
WIEDEŃSKA (BICERIN DI CAVOUR)
Smak czekolady orzechowej, wzbogaconej kawą ze słodką śmietanką
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3BIC01
1
3BIS05
CIASTECZKOWA (GHIOTTO BISCOTTO)
Smak klasycznych biszkopcików
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3BIS01
1
3BBA05
GUMA BALONOWA NIEBIESKA (BUBBLE GUM AZZURRO)
Smak amerykańskiej gumy balonowej
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody
Dozowanie: wg uznania
5
3BBA01
1
3BBR05
GUMA BALONOWA RÓŻOWA (BUBBLE GUM ROSA)
Smak amerykańskiej gumy balonowej
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody
Dozowanie: wg uznania
5
3BBR01
1
3CAB05
KAWA LATTE (CAFFE' BIANCO)
Smak kawy z mlekiem. Pasta biała, nie zmienia koloru kremów.
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy
Dozowanie: 50 g/kg
5
3CAB01
1
3CAF05
KAWA BRAZYLIJSKA (CAFFE' BRASIL)
Smak kawy z nutą orzecha laskowego
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3CAF01
1
3CAE05
KAWA ESPRESSO (CAFFE' EXTRA)
Smak kawy parzonej po turecku, pasta robiona ze świeżo palonego ziarna (40%)
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: wg uznania
5
3CAE01
1
3CAN05
CYNAMON (CANNELLA)
Smak cynamonowy
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 50 g/kg
5
3CAN01
1
3CAM05
IRYSEK (CARAMELLA MOU)
Smak cukierków irysów
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3CAM01
1
3CRB05
WINX (CAREZZA D'AUTUNNO BIANCA)
Smak białej czekolady z orzechami laskowymi
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3CRB01
1
3CRS05
WITCH (CAREZZA D'AUTUNNO SCURA)
Smak ciemnej czekolady z orzechami laskowymi
Konsystencja: pasta z cząsteczkami i całymi orzechami laskowymi
Zastosowanie: lody, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3CRS01
1
3CAS05
KEKSOWA (CASSATA SICILIANA)
Smak sycylijskich owoców kandyzowanych
Konsystencja: pasta z cząsteczkami owoców kandyzowanych
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3CAS01
1
3CHA05
ŚNIEŻKA (CHANTILLY)
Smak śmietany chantilly
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3CHA01
1
3CHE05
SERNIKOWA (CHEESE CAKE)
Smak sernika
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3CHE01
1
3CIA05
DIABELSKA (CIOCCOLATO ATZECO - PEPERONCINO)
Smak czekolady z delikatną nutą papryki peperoni
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3CIA01
1
3CIB05
CZEKOLADA BIAŁA (CIOCCOLATO BIANCO)
Smak białej czekolady
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3CIB01
1
3MCC05
TOFFI - KARMEL (CREAM CARAMEL)Smak kremu karmelowego
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3MCC01
1
3CRU05
KREM JAJECZNY (CREMA ALL'UOVO)
Smak kremu na bazie jajek.
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3CRU01
1
3CAT05
KREM KATALOŃSKI (CREMA CATALANA)
Smak deseru katalońskiego, zbliżonego do kremu brule
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3CAT01
1
3WHI05
IRISH CREAM (CREMA WHISKY)
Smak likieru na bazie whisky
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody
Dozowanie: 50-60 g/kg
5
3WHI01
1
3CRR05
MICHAŁKI (CROCCANTINO AL RHUM)
Smak karmelizowanych orzechów laskowych macerowanych w rumie
Konsystencja: pasta z krokantem orzechowym
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3CRR01
1
3CUR05
PIGALLE (CUNEESE AL RHUM)
Smak rumowej czekolady z kasztanami jadalnymi
Konsystencja: pasta z cząsteczkami kasztanów jadalnych
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3CUR01
1
3GIS05
MAMBO (GIANDUIA SCURA)
Smak orzechowo - czekoladowy, z dodatkiem ciemniejszego (niż w Amara) kakao i dodatkiem cukru
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3GIS01
1
3GIT05
RUMBA (GIANDUIA TORINO)
Smak orzechowo - czekoladowy z dodatkiem cukru
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3GIT01
1
3GTC05
PUCHATKOWA (GRAN TORRONE CANELLI)
Smak nugatu z orzechów laskowych, bezy i miodu
Konsystencja: pasta z cząsteczkami orzechów laskowych i bezy
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: wg uznania
5
3GTC01
1
3GTF05
PUCHATKOWA EXTRA (GRAN TORRONE CANELLI FINISSIMO)
Smak nugatu z orzechów laskowych, bezy i miodu
Konsystencja: pasta z cząsteczkami orzechów laskowych i bezy
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: wg uznania
5
3GTF01
1
3JOG01
JOGURT (JOGY - polvere) - PROSZEK
Smak jogurtu
Konsystencja : proszek
Zastosowanie: lody
Dozowanie: 35 g/kg
1
3LIQ05
LUKRECJA (LIQUIRIZIA)
Smak zioła Lukrecji
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3LIQ01
1
3MAL05
MALAGA
Smak rodzynek nasączonych winem Marsala
Konsystencja: pasta z całymi rodzynkami
Zastosowanie: lody, kremy,  ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3MAL01
1
3MAN05
MIGDAŁ SŁODKI (MANDORLA DOLCE)
Smak słodkich migdałów
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3MAN01
1
3MAP05
MIGDAŁ 100% (MANDORLA PURA)
Smak czystych migdałów
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3MAP01
1
3MRG05
KASZTAN (MARRON GLACES)
Smak kasztanów jadalnych
Konsystencja: pasta z cząsteczkami kasztanów jadalnych
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3MRG01
1
3MAR05
MARCEPAN (MARZAPANE)
Smak prawdziwego marcepanu
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3MAR05
1
3MAS05
MASCARPONE
Smak klasycznego sera włoskiego. Z prawdziwego sera mascarpone
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 50 g/kg
5
3MAS01
1
3MER05
BEZA - KRÓWKA (MERINGA)
Smak bezy włoskiej
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3MER01
1
3NOS05
ORZECH WŁOSKI (NOCE SORRENTO)
Smak orzecha włoskiego
Konsystencja: pasta z cząsteczkami orzechów włoskich
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3NOS01
1
3NUTBA
KOKO CZOKO (NUT BAUTING)
Smak batonu Bounty (czekolada + kokos)
Konsystencja: pasta z cząsteczkami kokosa
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3NUT01
ŻÓŁTKA Z CUKREM (NUTOVO)
Smak żółtek z cukrem
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: wg uznania
1,25
3OVO05
WANILIA (OVOVAN)
Smak mocnej wanilii z żółtkami
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 40-60 g/kg
5
3OVO01
1
3OVB05
WANILIA Z NASIONKAMI (OVOVAN GR.40 CON BACCHE)
Smak mocnej wanilii z żółtkami
Konsystencja: pasta z nasionkami wanilii
Zastosowanie: lody, kremy, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 40-60 g/kg 
5
3OVB01
1
3PSP05
MUFFIN (PAN DI SPAGNA)
Smak ciastek muffin
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 60-100 g/kg
5
3PSP01
1
3PAN05
DINO (PANNA COTTA)
Smak klasycznego włoskiego deseru robionego ze śmietany i cukru
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3PAN01
1
3PIN05
PINIO (PINOLATA)
Smak prawdziwych orzeszków pinii
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3PIN01
1
3PIP01
PINIO EXTRA (PINOLO PURO NAZIONALE) -
Smak prawdziwych orzeszków pinii (pochodzenie orzeszków pinii - Włochy)
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg 
6
3PIS05
PISTACJA (PISTACCHIO FANTASIA)
Smak orzeszków pistacjowych z domieszką orzechów laskowych i migdałów
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3PIS01
1
3PISTN
PISTACJA 100 % (PISTACCHIO ETNA NATURALE 100%)
Smak orzeszków pistacjowych nieprażonych
Konsystencja: pasta gładka (barwiona naturalnie)
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 40-100 g/kg
1
3PISTM
PISTACJA ŚRÓDZIEMNOMORSKA (PISTACCHIO MEDITERRANEO)
Smak prawdziwych orzechów pistacjowych
Konsystencja: z kawałkami prawdziwych orzeszków pistacjowych
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 60-120 g/kg
5
3PPR05
PISTACJA  KARMELIZOWANA (PISTACCHIO PRALINATO)
Smak orzeszków pistacjowych karmelizowanych w cukrze
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3PIC02
PISTACJA  (PISTACCHIO PURO CON COLORE)
Smak orzeszków pistacjowych prażonych
Konsystencja: pasta gładka (barwiona)
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 40-100 g/kg
1
3PIZ02
PISTACJA (PISTACCHIO PURO SENZA COLORE)
Smak orzeszków pistacjowych prażonych
Konsystencja: pasta gładka (niebarwiona)
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 40-100 g/kg
1
4PKG05
PONY ŻÓŁTY (POKENUT GIALLO)
Smak landrynek
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie lody i ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4PKG01
1
4PKR05
PONY CZERWONY (POKENUT ROSSO)
Smak landrynek
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie lody i ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4PKR01
1
3PST03
CZEKOLADA STRACCIATELLA - PRONTO gotowa do użycia
Smak wiórków czekoladowych
Konsystencja: cząsteczki czekolady niezamarzające w lodach
Zastosowanie: lody, kremy, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: wg uznania
3,5
3NCA05
SMERFNE (PUFFO AZZURRO)
Smak landrynek
Konsystencja: pasta gładka, kolor niebieski
Zastosowanie: lody, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3NCA01
1
3RAF05
KOKOSANKA (RAFFAELLO)
Smak czekoladek Raffaello
Konsystencja: pasta z cząsteczkami kokosa
Zastosowanie: lody, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3RAF01
1
3RIC01
LIKIER KAWOWY (RISTRETTO CAFFE')
Smak skoncentrowanej kawy z karmelem i alkoholem
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 10-15 g/kg
1,4
3RIC02
2,7
3ROC05
ROCHER NUT
Smak czekoladek Ferrero Rocher
Konsystencja: pasta z cząsteczkami orzecha laskowego
Zastosowanie: lody, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: wg uznania
5
3ROC01
1
3SPC01
POLEWA DO DINO (SALSA PER PANNA COTTA)
Smak alkoholu z karmelem
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: wg uznania
1
3STS06
STRACCIATELLA NUGATOWA (STRACCIATELLA SICILIA)
Smak nugatu z cząsteczkami czekolady i cynamonem
Konsystencja: pasta z cząsteczkami czekolady i cynamonem
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: wg uznania
2
3TIR05
TIRAMISU
Smak klasycznego wloskiego deseru
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3TIR01
1
3TRA05
CZEKOLADA TRADICAO
Smak czekolady
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3TRA01
1
3VAG05
WANILIA ŻÓŁTA (VANIGLIA GIALLA)
Smak wanilii
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 40-60 g/kg
5
3VAG01
1
3ZAB05
AJERKONIAK (ZABAGLIONE DELLA NONNA)
Smak ajerkoniaku
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
3ZAB01
1
3ZUP01
KOGEL - MOGEL (ZUPPA INGLESE)
Smak kremu angielskiego (jaja, mleko, cukier)
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 25-30 g/kg
16,20 kg
(2,7kg x 6)
3ZUP02
2,7
3ZUP03
1,4

 

PASTY - PRODUKTY SPECJALNIE SELEKCJONOWANE

Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
2BACPI
BACIO - (BACIO DEL PIEMONTE)
Smak kremu czekoladowo - orzechowego
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
3
3CAD05
KAWA KARMELOWA (CAFFE' DEL NONNO DANTE)
Smak kawy z domieszką karmelu
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
3
3GIA05
GIANDUIA AMARA
Smak orzechowo - czekoladowy - gorzka
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
3
2IGP05
ORZECHOWA IGP - (NOCCIOLA PIEMONTE IGP)
ORZECHY LASKOWE PIEMONCKIE IGP
Smak prawdziwych orzechów laskowych
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
3
2PIB03
PISTACJOWA (PISTACCHIO PURO SICILIA)
ORZECHY PISTACJOWE SYCYLIJSKIE 
Smak prawdziwych orzechów laskowych
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 40-60 g/kg
3
2VAB03
PASTA Z PRAWDZIWEJ WANILII BOURBON Z NASIONKAMI - BEZ BARWNIKÓW I AROMATÓW (VANIGLIA BOURBON)
Dozowanie: 40-50 g/kg 
3
35CE05
MUSLI - 5 ZBÓŻ (5 CEREALI) 
Smak musli
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
3

 

 

PASTY Z ORZECHÓW LASKOWYCH

Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
2OPT05
PASTA NOCCIOLA OPTIMA
Pasta orzechowa z piemonckich orzechów laskowych
(wielkość: 13 do 15 mm - orzechy selekcjonowane ręcznie)
delikatnie prażonych
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
2OPT01
1
2PRE05
PASTA NOCCIOLA PRELIBA
Pasta orzechowa z piemonckich i liguryjskich, średnio prażonych orzechów laskowych
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
2PRE01
1
2PRS05
PASTA NOCCIOLA VESUVIO
Pasta orzechowa z piemonckich i liguryjskich orzechów laskowych
mocno prażonych
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
2PRS01
1
2DEL05
PASTA NOCCIOLA DELICIA
Pasta orzechowa z orzechów laskowych pochodzących z różnych regionów Włoch, mocno prażonych
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
2DEL01
1
2PRZ05
PASTA NOCCIOLA PRELIBA STABILIZZATA
Pasta orzechowa z piemonckich i liguryjskich prażonych orzechów laskowych
z dodatkiem ok. 1% tłuszczu roślinnego jako stabilizatora, który nie dopuszcza do separacji oleju orzechowego od suchej masy
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
2PRZ01
1
2PRALI05
PASTA NOCCIOLA PRALINE' (PRALINATA)
Pasta orzechowa z krokantu z orzechów  laskowych w karmelu
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
2PRALI01
1

 

ZESTAWY PAST (KIT)

Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
KIT5CE
ZESTAW MUSLI - 5 ZBÓŻ (KIT 5 CEREALI)
W skład zestawu wchodzi: 6 kg pasty Musli - 5 zbóż + 5 kg pasty marmurkowej: czekolada z chrupkami + 1 kg krokantu z chrupek zbożowych
-
KITBIS
ZESTAW CIASTECZKOWY (KIT GHIOTTO BISCOTTO)
W skład zestawu wchodzi: 5 kg pasty ciasteczkowej + 5 kg pasty marmurek ciasteczkowy + 1 kg ciasteczek kakaowych 
-
KITCOC
ZESTAW KOKTAJLOWY (KIT COCKTAILS)
W skład zestawu wchodzi: 1 kg x 2 pasta Pina Colada + 1 kg x 2 pasta Mojito + 1 kg x 2 pasta Daiquiri 
-
KITPES
ZESTAW  WINO MOSCATO BRZOSKWINIOWE (KIT PESCA AL MOSCATO)
W  skład zestawu wchodzi: 5 kg pasty owocowej brzoskwinia + 5 kg pasty Varicream Moscato + 2 butelki wina Moscato 
-
KITPEA
ZESTAW  FISTASZKOWY (KIT SUPERPEANUT)
W skład zestawu wchodzi: 5 kg pasty z orzeszków arachidowych + 5 kg pasty marmurkowej z orzeszków ziemnych + 1 kg orzeszków arachidowych słonych
-
KITTIR
ZESTAW TIRAMISU (KIT TIRAMISU)
W skład zestawu wchodzi: 5 kg pasty mascarpone + 5 kg pasty marmurkowej tiramisu + 1 kg kakao 22/24 w proszku
-
KITRPE
ZESTAW RICOTTA Z GRUSZKĄ (KIT RICOTTA E PERA)
W skład zestawu wchodzi: 10,8 kg gotowej do użycia ricotty + 5,8 kg pasty marmurkowej gruszka
-
KITCCO
ZESTAW KOLOROWYCH KOPERTUR (KIT COPERTURE COLORATE)
W skład zestawu wchodzi: 5 kg kopertury pomarańczowej + 5 kg kopertury truskawkowej + 5 kg kopertury cytrynowej + 5 kg kopertury pistacjowej
-
KITCMA
ZESTAW KOPERTUR MAXIMUM - TYPU LODY MAGNUM (KIT COPERTURE MAXIMUM) -
W skład zestawu wchodzi: 10 kg kopertury białej maximum + 10 kg kopertury ciemnej maximum + 1 kg orzechów laskowych, krojonych + 1 kg bezy wloskiej, krojonej
-

 

 

KOMPONENTY DO PRODUKCJI LODÓW, KREMÓW, DESERÓW I CIAST