Pasty owocowe
- do lodów, kremów, czekoladek i ciepłych lodów (semifreddo)

 

PASTY OWOCOWE

Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
4AGRET
CYTRYNA (AGRETTO)
Dozowanie: 30 g/kg
2,7
4AGLEM
CYTRYNA + SOK CYTRYNOWY 0,250 l
(AGRETTO + 0,250 LEMONSUC)
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody
Dozowanie: 30 g/kg
2,95
4AGLES
CYTRYNA + SOK CYTRYNOWY (karton 1 l)
(AGRETTO E LEMONSUC (cartone))
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody
Dozowanie: 30 g/kg
2,7+1
4ALB05
MORELA (ALBICOCCA)
Konsystencja: pasta z cząsteczkami
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4ALB01
1
4AMA05
WIŚNIA (AMARENA)
Konsystencja: pasta z cząsteczkami
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4AMA01
1
4ANA05
ANANAS
Konsystencja: pasta z cząsteczkami
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4ANA01
1
4ANG05
ARBUZ (ANGURIA)
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4ANG01
1
4ARA05
POMARAŃCZA (ARANCIA)
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 60 g/kg
5
4ARA01
1
4BAN05
BANAN (BANANA)
Konsystencja: pasta z cząsteczkami
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 60-80 g/kg
5
4BAN01
1
4CED05
CEDR (CEDRO)
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4CED01
1
4CIL05
CZEREŚNIA (CILIEGIA)
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4CIL01
1
4COC05
KOKOS (COCCO)
Konsystencja: pasta z cząsteczkami
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4COC01
1
4FRA05
TRUSKAWKA (FRAGOLA)
Konsystencja: pasta z cząsteczkami
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4FRA01
1
4FRO05
POZIOMKA (FRAGOLINA DI BOSCO)
Konsystencja: pasta z cząsteczkami
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4FRO01
1
4FRB05
OWOCE LEŚNE (FRUTTI DI BOSCO)
Konsystencja: pasta z cząsteczkami
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4FRB01
1
4KIW05
KIWI
Konsystencja: pasta z cząsteczkami
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4KIW01
1
4LAM05
MALINA (LAMPONE)
Konsystencja: pasta z cząsteczkami
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4LAM01
1
4LEMSU
SOK CYTRYNOWY (LEMONSUC)
Konsystencja: gładka
Zastosowanie: lody
Dozowanie: wg uznania
1 litr
4LIM00
CYTRYNA W  PROSZKU (100) (LIMONE 100 (polvere))
Konsystencja: proszek
Zastosowanie: lody
Dozowanie: 80-100 g/kg
4
4MAD05
MANDARYNKA (MANDARINO)
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4MAD01
1
4MAN05
MANGO
Konsystencja: pasta z cząsteczkami
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4MAN01
1
4MAR05
MARAKUJA (MARACUJA)
Konsystencja: pasta z cząsteczkami
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4MAR01
1
4MEL05
JABŁKO ZIELONE (MELA VERDE)
Konsystencja: pasta z cząsteczkami
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4MEL01
1
4MEO05
MELON ŻÓŁTY (MELONE GIALLO)
Konsystencja: pasta z cząsteczkami
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4MEO01
1
3MENGL
MIĘTA LODOWA BIAŁA (MENTA BIANCA GLACIALE)
Smak mięty
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 30-50 g/kg
5
4MEN05
MIĘTA ZIELONA (MENTA VERDE)
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4MEN01
1
4MIR05
JAGODA CZARNA (MIRTILLO)
Konsystencja: pasta z cząsteczkami
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4MIR01
1
4MOR05
JEŻYNA (MORA)
Konsystencja: pasta z cząsteczkami
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4MOR01
1
4NUC05
COLA (NUT COLA)
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4NUC01
1
4PER05
GRUSZKA (PERA)
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4PER01
1
4PES05
BRZOSKWINIA (PESCA)
Konsystencja: pasta z cząsteczkami
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4PES01
1
4POM05
GREJPFRUT CZERWONY (POMPELMO ROSA)
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo)
Dozowanie: 40-60 g/kg
5
4POM01
1
4VIO05
FIOŁEK (VIOLA)
Konsystencja: pasta gładka
Zastosowanie: lody
Dozowanie: 80-100 g/kg
5
4VIO01
1

 

 

KOMPONENTY DO PRODUKCJI LODÓW, KREMÓW, DESERÓW I CIAST