Pasty marmurkowe i kopertury

 

PASTY MARMURKOWE (VARIEGATI)

Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
7ALBIC
MORELA (ALBICOCCA)
5
7AMARE
WIŚNIA (AMARENA)
5
BJAMAR
WIŚNIA W NIEWIELKĄ ILOŚCIĄ SYROPU (AMARENATA TUTTOFRUTTO) 
5,6
7AMASS
WIŚNIA CZARNA (AMARENATISSIMA (per gelateria))
5
7CAFFE
KAWA (CAFFE')
5
7CARAM
KARMEL MLECZNY (CARAMELLATTE)
5
7FRAGO
TRUSKAWKA (FRAGOLA)
5
7FRUTT
OWOCE LEŚNE (FRUTTI DI BOSCO)
5
7MIRTI
JAGODA CZARNA (MIRTILLO)
5
7MOSCT
SZAMPAN (MOSCATO)
5
7NUTCH
CZEREŚNIE MARASKINO CAŁE
(NUT CHERRY ROSSO (ciliegie intere al maraschino))
5
7PERA0
GRUSZKA (PERA)
2,9
7PESAR
BRZOSKWINIA Z POMARAŃCZĄ (PESCA-ARANCIO)
5
7TIRAS
TIRAMISU (TIRAMISU)
5

 

PASTY MARMURKOWE KREMOWE (VARICREAM)

Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
7BIGNE
CZEKOLADA Z GROSZKIEM PTYSIOWYM (BIGNE')
5
7BISCO
CIASTECZKOWA (BISCOTTO)
5
7CIOCB
CZEKOLADA BIAŁA (CIOCCOLATO BIANCO)
6
VARCCR
CZEKOLADA Z KROKANTEM ORZECHOWYM (CIOCCOLATO CROCCANTE)
5
VARCCE
CZEKOLADA Z CHRUPKAMI (CIOCCOLATO E CEREALI)
5
VARCCF
CZEKOLADA GORZKA (CIOCCOLATO FONDENTE) 
5
3CIOKO
CZEKOLADA ARKTYCZNA (CIOKO ARTIC -140C) - NOWOŚĆ
6
VARCRC
KREM Z KROKANTU ORZECHOWEGO (CREMINO CROCCANTE)
5
VARCRR
KREM Z CHRUPKAMI (CREMINO E CEREALI)
5
SCREMI
NAPOLEONKA ORZECHOWA (CREMINO FLUIDO)
5
VARCRO
CHRUPIĄCE PŁATKI ZBÓŻ W CZEKOLADZIE (CROCCOCIOK)
5
VARCRM
CHRUPIĄCE PŁATKI ZBÓŻ W CZEKOLADZIE BIAŁEJ (CROCCOMILK)
5
VARFOR
CZEKOLADA Z WIŚNIĄ - CZARNY LAS (FORESTA NERA) 
5
SCRHAV
HAVANA CAFFE (HAVANA CAFFE)
6
3NOC06
ORZECH LASKOWY (NOCCIOLATA FLUIDA)
6
VARSUP
FISTASZKOWY (SUPERPEANUT) 
5

 

KOPERTURY DO LODÓW (STRACCIATELLE)

Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
9CARAN
POMARAŃCZA (ARANCIO)
5
9CVANI
CZEKOLADA BIAŁA -WANILIA (BIANCA-VANIGLIA)
5
9CCIOC
CZEKOLADA (CIOCCOLATO)
5
9CFRAG
TRUSKAWKA (FRAGOLA)
5
9CLATT
MLECZNA (LATTE) 
5
9CLIMO
CYTRYNA (LIMONE)
5
9CNOCC
ORZECH LASKOWY (NOCCIOLA)
5
9CPIST
PISTACJA (PISTACCHIO)
5

 

KOPERTURY DO LODÓW NA PATYKU (MAXIMUM - STRACCIATELLE)

Index
art.
Nazwa i opis
Ilość kg
w opak.
9MAXBI
CZEKOLADA BIAŁA (BIANCA) 
5
9MAXFO
CZEKOLADA WYTRAWNA (FONDENTE) 
5

 

KOMPONENTY DO PRODUKCJI LODÓW, KREMÓW, DESERÓW I CIAST