Maszyny do lodów tradycyjnych, kremów, sorbetów, sosów, przetworów, temperowania czekolady, frezery, pasteryzatory, dojrzewalniki

BRAVO - maszyny do lodów, kremów

 

Maszyny do lodów, maszyny cukiernicze, frezery, pasteryzatory, schładzacze i dojrzewalniki

 

Maszyna do lodów, temperowania czekolady i produkcji cukierniczej Maszyna do lodów

 

   
Automaty do kremów frezery do lodów
   
Pasteryzatory Dojrzewalniki
PASTMATIC PASTOTRONIC
Pasteryzatory

 

Dla wytwórców kremów, cukierników i restauratorów
Trittico

Trittico w lodziarniach.

Przy użyciu Trittico Startronic można wyprodukować doskonałej jakości, dokładnie jednorodne lody. Można sporządzić wyśmienity sorbet, a dzięki opcji kruszonego lodu, uzyskać napoje z tego typu lodem dopasowane do każdego smaku. Atermiczny otwór wylotowy pozwala także rozlewać czekoladę i uzyskać doskonały aromat wiórków czekoladowych.

Trittico

Trittico w cukierniach

Trittico nadaje się doskonale dla cukierni. Gotowanie mieszanin odbywa się w górnym pojemniku, następnie mieszanina przechodzi do dolnego pojemnika, aby zostać schłodzona do pożądanej temperatury. Za pomocą Trittico można przygotować musztardę, krem maślany, krem bawarski, mus, krem beszamelowy, syrop, itp. Ponadto urządzenie jest wyposażone w programy dokonujące doskonałego utwardzenia czekolady metodą oziębiania dla potrzeb produkcji ciemnej czekolady, mlecznej czekolady i barwionej czekolady.